Carragher ba Carroll om å roe seg

Jamie Carragher ba Andy Carroll om å roe seg ned. Spissen hadde allerede fått gult kort og visekapteinen ville ikke se de røde redusert til ti spillere. Carragher enig i straffesparkene.

Andy Carroll ble etter hvert temmelig frustrert mot West Bromwich på grunn av manglende beskyttelse av dommer Martin Atkinson. 22-åringen fikk tøff behandling at stopperne Abdoulaye Meite og Jonas Olsson, men det var han selv som fikk gult kort for en forseelse på Andy Reid. En tydelig irritert Carroll fikk solid tilsnakk fra dommeren etter flere dueller med Olsson. Jamie Carragher var redd for at Andy Carroll skulle bli utvist.
- Jeg måtte be Andy om å roe seg ned etter at han fikk gult kort. Han var meget uheldig. Hvis det var noen som skulle hatt et gult kort, var det forsvarsspilleren for antall smeller og slag Andy fikk.

- Når du har blitt skrevet opp i dommerens bok, må du være forsiktig. Vi har behov for å ha Andy på banen. Honnør til Andy, han klarte det i andre omgang.

Kenny Dalglish var også sterkt uenig i det gule kortet.
- Jeg vet ikke hva Andys gule kort kom av, uttalte Dalglish etter kampslutt.

Jamie Carragher mener at begge straffesparkene til West Bromwich var korrekt idømt.
- Jeg synes begge var straffespark. Det er ingenting å klage på. Dommerens assistent ga det andre straffesparket, men det er det han er der for. Dommeren var nærmere og kanskje hadde et bedre overblikk, men han ga ikke straffesparket. Det ble til slutt en korrekt avgjørelse.