Carragher i fin form

Det så dramatisk ut da Jamie Carragher lå bevisstløs på banen etter å ha kollidert med John Flanagan ti minutter etter pause på Emirates. Men midtstopperen kom raskt til hektene igjen, og var ikke i verre forfatning enn at han kunne gi et intervju etter kampslutt.

I dette intervjuet bedyret scouseren at han var «helt fin» igjen.

Carra lå bevisstløs på banen i flere minutter etter kollisjonen med lagkameraten, og ble behandlet i seks minutter før han ble båret i garderoben på båre, og med oksygentilførsel og nakkekrage.

Etter ytterligere behandling i garderoben var imidlertid hardhausen på beina igjen, og han løp sågar ut på banen for å feire det ene poenget etter kampslutt.

- Jeg kan ikke huske hva som skjedde. Men så snart jeg kom til bevissthet igjen følte jeg meg helt fin, sier 33-åringen til Press Assoication.

- Vi skallet sammen. Slikt skjer i fotball. Hovedsaken var å få de tre poengene. Jeg så deres straffespark på TV i garderoben, og deretter så jeg at vi fikk en straffe vi også. Jeg ba en bønn om at vi måtte score, for fire poeng på våre to siste kamper er fantastisk. Jeg gikk ut på banen etterpå, for jeg ønsket å feire sammen med guttene.

- Noen av spillerne vi hadde på banen, på grunn av skader på andre spillere, holder fortsatt junioralder. Så det var en virkelig god prestasjon. Å spille mot Manchester City og Arsenal – to av de beste lagene, ikke bare i dette landet, men trolig i Europa – og ta fire poeng sier alt om disse guttene, klubben og også om jobben folk gjør ved akademiet.

Carragher benyttet også anledningen til å rose Dirk Kuyt, som nok en gang kom på scoringslisten med straffesparket i siste spilleminutt.

- Han må være en av de beste straffesparkeksekutørene jeg noen gang har sett. Jeg kan ikke huske at han har misbrukt et straffespark, for å være ærlig. Jeg håper jeg ikke lager en forbannelse med tanke på det neste straffesparket når jeg sier det.

- Han er så kald under press. Han tok dette i siste spilleminutt, og han tok to mot Everton i samme kamp, og en i Champions League mot Chelsea. Han er definitivt en mann for prestisjeoppgjør og de store kampene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.