Carragher med Wembley-ambisjoner

Jamie Carragher ønsker svært gjerne å spille en finale på Wembley med Liverpool. Nå er de røde kun et hinder unna ligacupfinale. Visekapteinen roser målscorer Martin Kelly.

Jamie Carragher var tilbake i Liverpools startoppstilling mot Chelsea etter å ha sittet to kamper på benken etter skadeavbrekk. Visekapteinen har aldri spilt på Wembley med Liverpool. Alle de hjemlige cupfinalene med klubben har kommet på Millennium Stadium i Cardiff. Etter kvartfinaleseieren mot Chelsea i går er Liverpool kun et steg unna finale i Carling Cup. Semifinalene spilles over to kamper.
- Jeg har spilt på Wembley én eller to ganger med England, men jeg har aldri gjort det med Liverpool. Jeg ville like å gjøre det. Når vi har vært i cupfinaler, har de blitt spilt i Cardiff. Jeg har aldri vært der med Liverpool, sier Jamie Carragher til TalkSport.

- Det er fortsatt en semifinale som skal spilles over to kamper. Det er mange store lag igjen, så det kommer til å bli meget hardt. Vi kommer til å ta semifinalen veldig seriøst.

Martin Kelly scoret sitt første mål for Liverpool da han fastsatte sluttresultatet til 2-0 mot Chelsea på Stamford Bridge i går. Glen Johnson er imidlertid førstevalget på høyrebacken for både Liverpool og England.
- Kelly er en ung gutt som er på vei frem. Han lærer fortsatt spillet. Han kan lære av Glen Johnson, Englands høyre back. Men forhåpentligvis vil Martin Kelly være i den posisjonen selv i fremtiden, og han viste det i kveld.