Carragher tangerer Hughes og Clemence

Kenny Dalglish hyller Jamie Carragher som i neste opptreden vil tangere Emlyn Hughes og Ray Clemence i antall opptredener for Liverpool FC. Kun Ian Callaghan har flere kamper for klubben.

33-årige Jamie Carragher kommer til å spille sin 665. kamp for Liverpool i møtet med Newcastle på søndag. Det sender han opp på 2.plass, likt med Emlyn Hughes og Ray Clemence, på listen over spillere med flest kamper for Liverpool. Ian Callaghan troner øverst med 857 kamper.
- Carra har vært en fantastisk tjener for denne fotballklubben. Jeg vet ikke hvor langt unna han er Callys rekord, Jeg tror det vil gå en liten stund før han når den, men han har vært stor, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Han har vært lojal og komfortabel i mange posisjoner for denne fotballklubben. Han er en som har vært meget fornøyd med å bli assosiert med Liverpool. Vi er fornøyd med å bli assosiert med ham.

- Han har vært et skikkelig kompliment for denne fotballklubben. Talent er et godt utgangspunkt, å komme på førstelaget i en alder av 18 år er et annet godt utgangspunkt, og å ikke bli skadet så ofte hjelper også. Det viktigste er hans evner, vilje og oppofrelse for denne fotballklubben. Hans statistikk taler for seg
selv.

Carragher signerte sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool i oktober 1996. Tre måneder senere debuterte han da han kom inn for Rob Jones i det 75. minutt i et ligacuptap borte mot Middlesbrough. Han scoret mot Aston Villa i sin første kamp fra start. Totalt står Carragher med fem nettkjenninger for de røde. Carragher er en ideell rollemodell for unggutter som John Flanagan og Jack Robinson.
- Det vil ikke være ille for dem å ha Jamie eller Steven (Gerrard) som forbilde Det er mye en lokal gutt som forsøker å slå seg frem må tåle. De som kanskje vil klare det i fremtiden kan ta en prat med dem, fordi de vet hva som venter. Ikke bare for å snakke med dem om det å slå seg frem, men også om fotball generelt.

Spillere med flest kamper for Liverpool
1. Ian Callaghan 857
2. Ray Clemence 665
    Emlyn Hughes 665
4. Jamie Carragher 664
5. Ian Rush 660
6. Phil Neal 650
7. Tommy Smith 638
8. Bruce Grobbelaar 628
9. Alan Hansen 620
10. Steven Gerrard 556