Carroll øyner godt samarbeid med Suarez

Carroll synes det er gode signaler på trening og i kamp på et fremtidig godt spissamarbeid med Suarez. Selv føler han at kampformen er på vei etter skadeoppholdet. Tror snart han finner veien til nettmaskene.

Andy Carroll og Luis Suarez har startet sammen på topp i Liverpools to seneste kamper. Andy Carroll er overbevist om at forståelsen mellom dem vil bli bedre desto mer de jobber sammen på trening hver eneste dag.
- Det har gått bra. På trening har vi vært på samme lag og jobbet hardt sammen. Vi har spilt noen kamper sammen nå, og det har sett lovende ut. Så jeg ser frem til det, uttaler Andy Carroll til Liverpoolfc.tv.

- Luis er rask, kan komme forbi motstanderen og er kjapp med føttene. Han har vist at han kan avslutte. Etter hvert som vi fortsetter å trene sammen, vil han bli kjent med mine bevegelser og jeg med hans.

- Jeg har tro på at vi kan score mange mål for denne klubben. Jeg håper det kan skje når som helst at jeg scorer, og han vil trolig stå for målgivende.

Carroll måtte vente en stund med å spille sammen med Suarez fordi den tidligere Newcastle-spilleren hadde en lårskade da han ble hentet til Liverpool i januar, men formen virker å være på vei nå.
- Jeg føler at jeg er på vei mot full fitness. Jeg jobber hardt med det. Jeg er i treningsstudioet de fleste dagene og tar ekstra økter. Jeg er på vei nå. Forhåpentligvis vil jeg være klar til å stå på i kampene.

Carroll tok et nytt steg mot formen med å score sitt førstelandslagmål mot England i kampen mot Ghana.
- Det var stort å komme ut der og få min andre landskamp, og det ble toppet med scoringen. Det var en flott følelse å score igjen etter langvarig skade.

- Et mål for Liverpool er det jeg venter på. Det kommer til å bli stort fordi fansen har gitt meg en flott mottagelse uten at jeg har scoret. Nå kan jeg ikke vente på å få et mål og gjøre alle tilfreds.

Carroll debuterte i 3-1-seieren mot Manchester United. Han fikk stående ovasjoner da han ble byttet inn i 2.omgang.
- Mottagelsen jeg fikk før jeg engang hadde berørt en ball, var flott. Da jeg kom inn, var reaksjonen fra fansen akkurat som om jeg allerede hadde scoret et mål.

- Det er flott å være her. Guttene er fantastiske. Jeg kommer bra overens med dem alle, og supporterne er også storartede. Jeg er på vei til å finne formen igjen nå, så alt er bra.

Manchester City er eenste motstander for Liverpool. De røde må prøve å slå tilbake etter 1-2-tap mot West Bromwich.
- Alle har vært livlig på trening. Vi ser frem til neste kamp mot City nå. Vi legger West Brom bak oss.

- De har gode spillere over hele banen, og de har noen engelske spillere som jeg var av gårde med i forrige uke.

- Men dersom vi står sammen slik vi kan, kan vi gå ut og beseire dem. Alle spillerne har fortsatt tro på at vi kan ta 5.plassen og komme til Europa. Vi er avhengig av at andre feiler, samt at vi jobber hardt og tar tre poeng uke etter uke.