Carson frykter Carroll

Tidligere Liverpool-keeper Scott Carson vokter buret for West Bromwich. Nå frykter han Andy Carroll foran møtet med sin gamle arbeidsgiver.

- Andy Carroll gjorde et flott mål for England tirsdag kveld, så han vil være stinn av selvtillit. Det blir en vanskelig kamp, det er det ikke tvil om, sier Carson til Press Association.

- Andys scoring kom kanskje på feil tidspunkt fra vårt ståsted, men alle vet at han er vanskelig å hanskes med uansett, og kjenner hans styrker. Vi må forberede oss godt på hva som venter oss, og forhåpentligvis kan vil holde vår egen gode form intakt, fortsetter han.

- Alle tror at Andy kun handler om luftstyrke, men mot Ghana tror jeg han viste hva han kan med ballen i beina også. Han har gode fotballbein, og kan motta og strø om seg med kortpasninger. Han viste i den kampen at hans spill ikke bare handler om å slå langt opp mot ham, for å vinne luftdueller. Han er en toppspiller, så vi må være på vakt.

- Liverpool er en stor klubb, og de vil trolig ha alle sine toppspillere tilgjengelige til denne kampen. Men vi tok ett poeng mot Arsenal, og er i god form. Klarer vi å fortsette på samme måte også nå etter landskampavbrekket, har vi en mulighet.