Charlie synes han har litt å bevise

Charlie Adam spilte en god sesong for Blackpool i fjor, men føler han fortsatt ikke har fått vist seg frem fra sin beste side som Liverpool-spiller.

Adam gjorde hele 13 mål for Blackpool i fjor. Skotten har dessverre ikke hatt like lett for å finne veien til nettmaskene denne sesongen.

- Fjorårssesongen var min første i Premier League, og folk bedømte meg ut fra mine prestasjoner for Blackpool. Nå ønsker jeg å bevise at jeg kan prestere på et stabilt høyt nivå i Premier League, og at jeg er god nok til å spille for Liverpool, uttaler Adam til Match magazine.

- Forventningspresset er på et helt annet nivå her enn i Blackpool. Det forventes at vi skal vinne hver eneste kamp, mens det ikke alltid var tilfelle i fjor. Men jeg liker slike utfordringer, legger han til.

- Min familie og min mor og far er stolte av meg, men ingen er mer stolt over å være Liverpool-spiller enn meg selv. Det er ikke mange som får sjansen til å spille foran The Kop annenhver uke, med støtten fra over 40 000 fans i ryggen.

- Jeg har et smil om munnen under hver eneste treningsøkt, og når du sitter i garderoben og ser den ene toppspilleren etter den andre komme inn, skjønner du hva du har blitt en del av.