Charlton-debut for Eccleston

Nathan Eccleston ble byttet inn for Charlton i det 69. minutt. Emiliano Insua begynner å få selvtillit i Galatasaray. Ikke spill for verken Philipp Degen eller Nabil El Zhar.

Nathan Eccleston debuterte for Charlton i 2-2-kampen mot Sheffield Wednesday på Hillsborough. Angriperen ble byttet inn i det 69. minutt på stillingen 2-2. Senere i oppgjøret pådro 20-åringen seg gult kort. Charlton ledet 2-0, men "The Owls" kom tilbake i til poengdeling.

Galatasaray vant 3-1 i cupen mot2.divisjonslaget Beypazari Sekerspor på tirsdag. Emiliano Insua spilte samtlige minutter i det som var Galatasarays siste kamp på Ali Sami Yen før klubben flytter til moderne Turk Telekom Arena (kapasitet: 52.650 tilskuere). Åpningskampen på det nye anlegget er en treningskamp mot Ajax i kveld.
- Jeg er litt sliten fra i går. Det var en meget hyggelig kveld. Vi sa farvel tilAli Sami Yen med en god forestilling og en god seier, som stadion fortjente. Jeg er også fornøyd fordi jeg spilte min andre kamp på rad. Jeg får selvtillit og kommer i form. Å spille er eneste måte å bli bedre på, skrev Insua på Facebook dagen etter cupseieren.

Philipp Degen var ubenyttet reserve da VfB Stuttgart beseiret FSV Mainz 1-0 på hjemmebane. Nabil El Zhar har trent alternativt den seneste tiden og er ikke i troppen til PAOK Saloniki borte mot Olympiakos Volos.