Clarke antyder en fremtid på Anfield for Cole

Joe Cole har blitt satt i forbindelse med et klubbskifte, men førstelagstrener Steve Clarke antyder at midtbanespilleren har en fremtid i Liverpool FC.

Liverpool har forsterket midtbanen med Stewart Downing, Jordan Henderson og Charlie Adam i sommer. Engelsk presse har antydet at Joe Cole kan være en av spillerne som forlater klubben. Midtbanespilleren tjener rundt £100000 i uken, antagelig når en solid signing-on-fee er inkludert. Ifølge ryktene har Tottenham, Aston Villa og Hamburg blitt linket til Cole. Førstelagstrener Steve Clarke gir imidlertid inntrykk av at 29-åringen har en fremtid på Anfield.

- På slutten av forrige sesong kom han ikke med på laget fordi laget spilte bra, uttaler Steve Clarke ifølge Liverpool Daily Post.

- Men han har trent bra og reist av gårde og hatt en god sommer. Han har jobbet hardt og kommet tilbake og vært meget livlig på trening. Han har sett bra ut i begge kampene vi har spilt så langt. Joe er en toppspiller og har mye å bidra med i fremtiden.

- Han er den samme Joe Cole som jeg trente i Chelsea, bare et par år eldre og litt klokere.  Han har alltid hatt samme fantastiske innstilling, jobber hardt på trening og kommer inn med et smil om munnen fordi han ønsker å gjøre det bra. Det er situasjonen han befinner seg i. Det har vært vanskelig for ham fordi han ikke har vært involvert, men han fortsetter å jobbe hardt. Når han får sjansen, er det opp til ham å ta den.

- De beste spillerne er alltid positive. De ser det større bildet og forstår hva som skjer. Selv om de ønsker å spille hver kamp, har de ingen hellgi rett til det. De må nå et visst nivå. Når de gjør det, vil de komme på laget.