Clarke overrasket over forsvarsfeil

Steve Clarke var overrasket over at det defensive ikke fungerte mot West Ham. Skal jobbe hardt på treningsfeltet med spillerne. Håper at forsvarsfeilene var en engangsforeteelse.

Etter seks av syv kamper uten baklengsmål slapp Liverpool inn tre scoringer mot West Ham.
- Jeg tror det kom litt som en overraskelse. Jeg må si det først, fordi nylig har vi vært solide og kompakte. Vi har sett ut som et godt lag selv på bortebane, noe som ikke alltid har vært tilfelle denne sesongen, sier Steve Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Pasningsspillet var ikke så bra som det kunne være. Jeg synes ikke ballinnehavet var godt nok. Vi tillot West Ham å legge litt press på oss.

- Man må ta av seg hatten for West Ham. Jeg snakket med noen av deres folk etter kampen. De sa at dette var det beste de hadde spilt denne sesongen. Jeg er sikker på at West Ham ikke kommer til å bli værende blant de tre nederste dersom de fortsetter å spille slik.

- Det var skuffende. Hvis du vil være et suksessfullt lag, ønsker du ikke å gi bort så mange scoringer.

- Måten vi ga bort målene på er noe vi kan rette på i trening. Vi er ute etter å gjøre det denne uken. Jeg ville like å si det var en engangsforeteelse og noe som ikke kommer til å skje veldig ofte.

- Vi skal jobbe hardt på treningsfeltet. Vi skal få rettet noe. Forhåpentligvis får vi se resultatene til helgen.

Clarke er glad for at Liverpool ikke spiller før søndag. En treningsuke kan være bra for laget.
- Etter en skuffende opptreden er det bra for oss at vi har fire eller fem dager der vi kan jobbe med laget på treningsfeltet, få ting på plass og bli klare for en god opptreden til helgen.

- Vi kommer til å sette oss ned med spillerne senere i uken, kanskje torsdag formiddag, og analysere et par saker fra helgen. Deretter vil vi se fremover, forsøke å få et positivt syn på det og se frem mot Manchester United.

Treningsmetodene vi imidlertid forbli de samme.
- Jeg vil ikke gjøre noe annerledes enn det vi har gjort her tidligere. Vi arbeider ikke individuelt med folk. Vi jobber med laget. Hvis vi skal forsvare oss bra, må vi forsvare oss som et helt lag. Det er ikke bra å plukke ut én eller to spillere.

- Så vi vil få orden på laget. Når du har sluppet inn noen mål, må du noen ganger være forsiktig så du ikke overanalyserer situasjonen. Før helgen vi slapp inn tre mål, har vi hatt en god periode i forsvar. Vi har vært solide og kompakte som lag, og det er hva vi må få tilbake.