Coady går for avdelingsseier

Lagkaptein Conor Coady går nå for seier i Premier Academy League gruppe C. Liverpool går til topps om de slår Wolverhampton hjemme i Kirkby fredag ettermiddag.

Etter gårsdagens 4-0 seier over nettopp Wolverhampton i Midlands, er Liverpool kun to poeng bak Everton før sin siste kamp. Og den blå naboen er ferdigspilt, slik at avdelingsmesterskapet er helt og holdent i de rødes hender.

- Vi har vist en flott holdning gjennom hele sesongen, og jeg tror det ble utslagsgivende også mot Wolves. Vi tapte med stygge sifre mot Everton i forrige uke, og ble litt nedstemt av det alle sammen. Så det var hyggelig å slå tilbake med uavgjort mot Sheffield United og nå denne seieren borte mot Wolves, sier Coady til Liverpoolfc.tv.

- Vi holdt sammen og spilte godt som lag. Det var det mest gledelige i denne kampen. Vi vet vi har flere gode angripere i våre rekker, og Michael Ngoo viste det gjennom sitt hat-trick. Svært mange spillere har bidratt med mål denne sesongen, og det er et fantastisk lag å spille på, legger han til.

Lagkamerat Matty McGiveron er enig, og påpeker at laget nå må repetere dette mot Wolves i returoppgjøret på fredag.

- Dette var en god prestasjon av laget. Vi kjempet bra. Vi visste det ville bli en tøff test for oss. Vi klarte å spille opp mot vårt beste, og fikk de tre poengene vi trengte. Vi vant 4-0, men Wolves var absolutt med på notene. De kjempet hardt og hadde flere gode spillere på laget. Vi kjenner Michael Ihiekwe fra før, fordi han pleide å spille sammen med oss her i Liverpool, sier forsvarsspilleren.

- Vi ser nå frem til vår siste kamp på fredag. Jeg vet ikke om Wolves vil stille med det samme laget, men vi får heller konsentrere oss om vårt eget spill. Vi kan ikke bekymre oss for dem. Vi må komme til hektene igjen, og sørge for at vi er klare til kamp. Vi ønsker å ta de tre poengene og vinne tittelen. Vi vil gjøre alt vi kan for å klare det, avslutter han.