Coady henrykt over uken på Melwood

Juniorene Conor Coady og Suso fikk trene sammen med førstelaget på Melwood i forrige uke. Coady forteller til Liverpoolfc.tv at det var en stor opplevelse å få trene sammen med Steven Gerrard og de andre stjernene.

- Mandag i forrige uke var en helt normal dag til å begynne med. Jeg kom til akademiet og gjorde meg klar til trening da jeg ble informert om at Kenny Dalglish skulle komme og prate til oss. Han samlet oss i forelesningssalen og fortalte at to av oss skulle få bli med opp til Melwood og trene der resten av uken. Det skapte en forventningsfull atmosfære blant oss, og så sa han navnene på de to spillerne. Jeg ble stum når jeg fikk høre at jeg var den ene. Jeg gikk bare rundt med et stort smil rundt munnen, beretter den 17 år gamle juniorkapteinen.

- Vi ble kjørt opp til Melwood av Kenny. Det var helt utrolig. Vel framme fikk vi håndhilse på Stevie G. Det var helt surrealistisk. Gerrard er min helt. Han tok oss med inn i garderoben. Det var en helt utrolig følelse.

- Deretter bar det rett ut til vår første treningsøkt sammen med de spillerne som ikke spilte i derbyet. Det var en skikkelig tøff økt. Vi spilte mye to mot to og tre mot tre, før vi avsluttet med å spille five-a-side. Jeg var på lag med Paul Konchesky, Dani Pacheco, Joe Cole og Ryan Babel. Vi møtte Gerrards lag. Han var ustoppelig. Jeg fikk se hvor god spiller han egentlig er, og hvilket nivå du må være på for å nå Liverpools førstelag.

- Tirsdag hadde førstelaget fri, så jeg stakk ned på akademiet for å se U17-lagets treningskamp mot Shrewsbury. Kenny var på plass der også.

- Onsdag gledet jeg meg til trening med førstelaget igjen. Vi jobbet mye med ball, og spilte en kamp til slutt. Jeg spilte midtstopper sammen med Sotirios Kyrgiakos. Han ga meg en rekke gode råd, og fikk meg til å føle at det var meningen jeg skulle spille der. Han fikk virkelig roet nervene mine.

- Det var godt å se Jamie Carragher tilbake i trening også. Han kjørte mye styrketrening i begynnelsen av økten, og når vi trente med ball stod han på sidelinjen og slo baller inn til oss.

- Det er vanskelig å beskrive følelsen når du får trene med førstelaget til klubben du har vært supporter av hele livet. Torsdag tilbrakte jeg så mye tid med Suso at Sammy Lee spøkte med at han ville gi oss bot om vi fortsatte å henge sammen. Etter det var Suso mye sammen med de spanske guttene, mens jeg var sammen med Jonjo Shelvey, Jay Spearing og Danny Wilson.

- Kameratskapet mellom spillerne er svært godt. Og det er mye latter og spøk.

- Det var nesten trist når vi hadde vår siste treningsdag på Melwood på fredag. Jeg trivdes svært godt der oppe, og ønsket ikke å forlate stedet. Fredag var det bare lett trening om morgenen. Trenerstaben gikk gjennom taktikken med spillerne før reisen ned til Wolverhampton. Vi fikk reise med laget, og bo på hotellet deres. Jeg delte rom med Suso.

- På kampdagen var vi med på frokosten, og hadde så en rusletur sammen med førstelagsspillerne. Deretter ble vi kjørt opp til stadion, og både jeg og Suso fikk være i garderoben for å oppleve stemningen før avspark. Under kampen satt vi i direktørboksen, sammen med blant andre Fabio Capello. I pausen fikk vi gå ned i garderoben igjen, og høre på hva Kenny hadde å si. Det var en flott kamp og en super forestilling av guttene. Rauls mål var helt hinsides, og Nandos andre mål var en fantastisk lagprestasjon. Vi tok en fullt fortjent seier, og det var flott å kunne bivåne Kennys første triumf.

- På bussen hjem var stemningen virkelig god, og det var en flott måte å avrunde en perfekt uke på. Jeg lærte mye på disse sju dagene, og nå må jeg jobbe dobbelt så hardt for å sørge for at jeg får komme tilbake til Melwood senere i karrieren. Neste mål nå er å hjelpe U18 til seier mot Sheffield Wednesday kommende lørdag, avslutter Coady.