Coates tar utfordringen

I morgen vil Sebastian Coates høyst sannsynlig spille fra start for Liverpool for aller første gang. Uruguayaneren er klar for utfordringen.

- Det som tiltalte meg mest med denne utfordringen det er å skulle spille for Liverpool, er å komme til et fremmed sted, en stor klubb, og prøve å lykkes, sier Coates til LFC Magazine.

- Jeg har vært veldig heldig så langt i karrieren. Jeg har spilt for Nacional, jeg har spilt i Copa Libertadores, og jeg har vært med på å vinne Copa America. Jeg har opplevd mye suksess på kort tid. Men jeg har oppnådd dette i kjente og trygge omgivelser.

- Nå er jeg her, i et fremmed land, med et annet språk, og med andre lagkamerater. De beste spillerne lykkes uansett hvor de drar, så målet er å bli en viktig spiller her, og skrive historie med denne klubben.

- Luis Suarez har hjulpet meg mye. Han har kunnskaper om historien til klubben, suksessene og Europacupene klubben har vunnet. Han lærte meg også om hvordan supporterne er, og hvordan de behandler spillere. Når en verdensberømt klubb ønsker dine tjenester – en klubb med en historie som denne – var det umulig å skrive under for noen annen.