Coates tok farvel

Club Nacional melder på sine offisielle hjemmesider at Sebastian Coates tok farvel med sine lagkamerater onsdag ettermiddag lokal tid.

En overgang Sebastian Coates virker nå til å være helt klar. Spilleren vil fly til England på torsdag, og skal etter planen underskrive sin kontrakt med Liverpool på fredag. Etter treningen onsdag ettermiddag (Uruguay er fem timer bak tidssonen vi har i Norge) skal han ha tatt farvel med sine lagkamerater.

- Coates vil reise til England torsdag morgen, ha sin legesjekk og fullføre overgangen, melder Nacional på sine offisielle hjemmesider.

- Han hadde sin siste treningsøkt, og ble ønsket lykke til videre av alle. Sebastian fikk lykkeønskninger fra sine spillerkollegaer og alle i treningsapparatet.

Spilleren selv kom også med en siste hilsen til supporterne, før han nå altså reiser til England for å fullføre overgangen.

- Jeg kan bare takke supporterne. De støttet meg alltid, også i vanskelige øyeblikk i karrieren. Jeg håper å returnere en dag, og er stolt over å ha båret Nacional-drakten.

- Jeg kommer til å spille i denne drakten igjen, og gleder meg til at Nacional sine supportere vil støtte meg igjen når det skjer, sier 20-åringen.

Dermed ser det ut til at kun en arbeidstillatelse, medisinsk sjekk og underskrift gjenstår før Liverpool har doblet antall Copa America 2011-vinnere i sin stall.