Cole interesserer Tottenham

Det er ventet at Liverpool og Joe Cole vil starte forhandlinger om en overgang til Spurs for klubbens nr.10. Andre spillere også ønsket ut av de røde.

Etter en pre-season hvor hele troppen fikk spilletid, har Kenny Dalglish de siste ukene tatt noen klare valg i forhold til hvilke spillere han ønsker med seg videre.

En stor og lønnsbelastet tropp er blitt slanket med avganger for Konchesky, Jovanovic, Ayala, El Zhar og Kyrgiakos, mens bare legesjekken gjenstår før Alberto Aquilani reiser til Milan for minst et år. Dani Pacheco er også lånt tilbake til Spania.

I tillegg har spillere som Joe Cole, Christian Poulsen, David N’Gog, Philipp Degen og Emiliano Insua ikke vært i nærheten av troppen til Dalglish etter at alvoret har begynt. En kan forvente at dette femkløveret enten blir lånt ut eller solgt de nærmeste dagene.

Harry Redknapp hos Tottenham har ikke lagt skjul på at han fortsatt verdsetter sin tidligere elev Joe Cole, og engelske aviser ser for seg forhandlinger partene mellom de nærmeste dagene. Cole skal ha en lønnsslipp som viser £100.000 i uka, som igjen betyr £15M i lønnsutgifter for Liverpool de tre årene som er igjen av spillerens kontrakt. Trolig vil man på Anfield derfor ikke bare godta å la Joe Cole gå gratis, men at man må betale for å få en stor post vekk fra lønnsbudsjettet.