Cole scoret i Lille

Joe Cole gjorde målet til Lille da det ble 1-1 mot Lorient i den franske toppdivisjonen. Ellers ble det begrenset med spilletid for de fra Liverpool på utlån.

Joe Cole har fått en bra start i Lille og hans ledermål i 1.omgang skal ha vært en perle opp i motsatt kryss. Da han ble tatt av som et taktisk bytte etter 89 minutter var stillingen fortsatt 1-0, men en scoring tre minutter på overtid fra Lorient ga 1-1.

I Italia var Alberto Aquilani henvist til benken da Milan spilte hjemme mot Cesena. Pauseresultatet 1-0 ble også sluttresultatet, og Aquilani kom inn etter 62 minutter. En skal være klar over at flere av topplagene rundt om i Europa i helgen har hatt reduserte mannskap med tanke på spill i Champions League den kommende uka.

I La Liga kom Daniel Pacheco inn etter 68 minutter for Rayo Vallocano på Bernabeu. Da stod det 4-2 til Real Madrid, som økte til 6-2 innen det var slutt.

I engelsk liga satt Peter Gulacsi på benken hele kampen da Hull spilte 1-1 borte mot Bristol City. Stephen Darby kom inn etter 69 minutter for Rochdale, på stillingen 1-0 til hjemmelaget Notts County. Det endte 2-0 og Rochdale er nå under streken i League 1.