Cole utelukker ikke permanent overgang

Joe Cole utelukker ikke en permanent overgang til Lille til sommeren, men venter med å ta en endelig avgjørelse til mai måned.

- Jeg har ikke tenkt så mye på det. Hovedfokus har vært på eget spill. Dersom min familie er lykkelige og jeg er lykkelig, får jeg prate med klubben i mai. Lille må være fornøyd også. Vi får se i mai, sier midtbanespiller til France Football.

Cole har heller ikke gitt opp håpet om et comeback på det engelske landslaget.

- Jeg har ikke hørt fra Capello, men det er ikke unormalt. Alle managere er ulike, og Fabio snakker ikke mye med sine spillere. Det er ikke noe problem. Jeg forsøker bare å spille bra. Dersom han tar kontakt vil jeg bli veldig glad. Jeg elsker å spille for landet mitt. Men dersom det ikke skjer, vil mitt hovedfokus være å vinne trofeer med Lille.

- Jeg er godt fornøyd med det jeg har utrettet i Lille. Jeg hadde ikke spilt på lang tid da jeg kom hit, og av og til er det da vanskelig å finne tilbake til toppformen. Jeg er godt fornøyd med egen form nå. Men jeg ønsker også å forbedre meg. Jeg er fortsatt ikke tilbake på det nivået jeg var på i Chelsea. Men jeg er veldig godt fornøyd med starten her, og jeg tror vi kan bli enda bedre som lag.

- Jeg fikk spille sentralt på midtbanen mot Evian og deler av kampen mot AC Milan. Det syntes jeg var artig. Jeg liker både å forsvare meg og angripe, og være involvert i spillet så mye som mulig. I en sentral posisjon får jeg flere ballberøringer, og jeg tror jeg kan bidra mest for laget i den posisjonen.

- Den franske ligaen er veldig sterk. Det er fysisk tøft, samtidig som det tekniske nivået er meget høyt. Vi ser ikke mye fransk fotball i England, men jeg visste ligaen var veldig sterk. På mange lag er det ofte et par veldig spennende unge spillere.

- Den store forskjellen på Frankrike og England er at her håndhilser vi eller dobbeltkysser lagkameratene på kinnet hver dag. I England gjør vi ikke slikt. Stemningen er veldig vennlig. Maten her er fantastisk. Veldig god. Men jeg er ikke overrasket. Jeg må være forsiktig så jeg ikke spiser for mye. Å kjøre bil her er litt merkelig.