Coyle avfeier Cahill-spekulasjoner

Owen Coyle sier at ryktene om at Bolton vil selge Gary Cahill til Liverpool ikke har rot i virkeligheten.

Flere tabloider, deriblant Daily Mail, hevder i dag at Liverpool har rettet øynene mot Bolton og deres midtstopper Gary Cahill når forsvaret skal forsterkes etter en svak pre-season defensivt.

Stopperen skal være tilgjengelig for 18 millioner pund, og de røde skal ønske å kjøpe britisk om de skal hente en stopper i sommer. Bolton-manager Owen Coyle avfeier ryktene om at forsvareren er til salgs.

- Denne historien har ingen rot i virkeligheten. Ingenting overrasker deg i fotball, men folk bør ha mer kunnskap til bakgrunnen før de skriver noe. Det bryr meg ikke, og jeg er ikke forbannet, men jeg vil bare få frem et poeng, sier Coyle i følge Liverpool Daily Post.

- Gary har vært gjennom mye, og lest så mange ting, så han holder fokus. Det er slik vi behandler den slags. Det er ikke vanskelig for meg heller, fordi det ikke er noe å prate om.

- Det er 27 dager igjen. Dette er enda en. Ingenting har skjedd, det finnes ingenting konkret, og er ingenting å rapportere. Dersom noen forlater oss, vil det være riktig handel for klubben, men jeg bryr meg ikke med ting som det der når jeg har et lag jeg skal forberede for resten av sesongen.

- Dersom noe skjer, så vil vi omstille oss. For øyeblikket er alt bare hypotetisk, så vi vil fokusere på spillerne vi ønsker å hente til klubben, avslutter Coyle.