Coyle forsterker

Owen Coyle har hentet inn Dedryck Boyata på lån, og forsvareren ventes å være spilleklar for Bolton i morgendagens kamp. Tuncay kan komme til å debutere.

I morgen kveld spiller Liverpool sin andre hjemmekamp for sesongen, og jakter sin tredje seier på en uke. På motsatt banehalvdel står et Bolton-lag som har imponert i starten, med storseier mot Queens Park Rangers og 3-2 tap mot Manchester City.

Owen Coyle fortalte i dag at de hadde avslått et bud fra Arsenal på den Liverpool-linkede stopperen Gary Cahill. De har i dag forsterket laget med å hente inn City-forsvareren Dedryck Boyata, som kan komme til å debutere i morgen. En annen som muligens debuterer er angriperen Tuncay Sanli. Tyrkeren har tidligere scoret mot de røde for Middlesbrough.

Det ble tidligere hevdet at Bolton nå var nær å signere Shaun Wright-Philips, men det virker å ha kjølnet noe, og han kommer iallefall ikke inn i tide til å spille denne kampen.

Han må klare seg uten Stuart Holden, Sean Davis, Sam Rickets, Tyrone Mears, Marcos Alonso og Chung-Yong Lee som alle er uaktuelle med langtidsskader. Ricardo Gardner kan rekke oppgjøret etter å ha vært ute med en strekkskade. Det samme gjelder Gretar Steinsson. Ungguttene Joe Riley og Adam Blakeman, som begge spilte Carling Cup i midtuken, er ventet å være med i troppen.