Daily Post: Suarez spiller gjerne i England

I går hevdet Ajax at spissen Luis Suarez ikke ønsker å flytte på seg. Liverpool Daily Post påstår nå det stikk motsatte. Lokalavisen avfeier ryktene om at Stewart Downing er et aktuelt transfermål for de røde.

Morgenavisen i Liverpool hevder at Fenway Sports Group må legge £18M på bordet om de skal klare å kjøpe uruguayaneren Luis Suarez fri fra kontrakten med Ajax. Daily Post antyder at Liverpool FC har blitt oppmuntret over rapporter om at spissen er villig til å flytte til England dersom et passende tilbud blir lagt på bordet.

Suarez skal ha falt i unåde hos Ajax sin nye manager, Frank de Boer, som skal ha fratatt landslagsspilleren kapteinsbindet i den nederlandske klubben fordi han bet en motstander i skulderen og ble suspendert i sju kamper av det nederlandske fotballforbundet.

Liverpool Daily Post hevder at Liverpools aksjer i kampen om Suarez har blitt styrket fordi Tottenham angivelig ikke lenger er interessert i spilleren. Spissen skal også foretrekke å spille for en klubb som har spansktalende spillere på laget.

Morgenavisen påstår ellers at Ajax verdsatte Suarez til £35M etter hans flotte innsats i sommerens verdensmesterskap, men at den nederlandske klubben nå er villige til å akseptere halvparten av dette.

Liverpool Daily Post hevder videre at det ikke medfører riktighet at Liverpool er ute etter Aston Villa-vingen Stewart Downing. Hans lagkamerat, Ashley Young, skal imidlertid være et transfermål for Kenny Dalglish. King Kenny vurderer også å hente Stephen Warnock tilbake til Anfield på lån ut sesongen. Morgenavisen hevder at Wigan-vingen Charles N'Zogbia fortsatt vurderes som et alternativ til Young.