Dalglish adresserer hyllesten til spillerne

Kenny Dalglish innrømmer at han er smigret over at supporterne synger hans navn, men ønsker at hyllesten rettes mot Liverpools spillere. Intet nytt om permanent kontrakt.

Kenny Dalglish tok over som midlertidig manager i januar, og har ført Liverpool inn i kampen om en Europa League-plass. De røde ligger kun tre poeng bak Tottenham når fire ligarunder gjenstår. Dalglish’ fremtid vil sannsynligvis ikke bli avklart før etter sesongslutt, men det er neppe noen tvil om at Liverpools supportere ønsker at legenden får en permanent kontrakt. I 5-0-seieren mot Birmingham ble Dalglish’ navn sunget en rekke ganger. Skotten mener hyllesten bør rettes mot spillerne.

- Jeg sa at dersom jeg kunne komme tilbake og hjelpe, så ville jeg gjøre det, sier Kenny Dalglish til Liverpool Daily Post om situasjonen tilbake i januar.

- De spurte meg og jeg kom inn. Hvis jeg har hjulpet og supporterne har trivdes med det, så har jeg gjort det samme. Når det gjelder min situasjon, er det ingenting å offentliggjøre. For meg er det en ære å være her, og det er en ære å ha blitt spurt.

- Hvis ekspertene nyter det, så gjør vi det også. Det er smigrende når de roper navnet mitt, men det ville være bedre om de roper spillernes navn fordi det er de som gjør jobben på banen.

5-0-seieren mot Birmingham var Liverpools største seier på 19 måneder.
- Vi fikk orden i eget hus og kom avgårde med en overbevisende seier og ytterligere tre poeng, Vi er fornøyd med hvordan kampen gikk. Vi vil få det vi får ut av kampene på bakgrunn av hvordan vi gjør det, ikke på bakgrunn av historien.

- Dere kunne se hvor mye spillerne trives med å spille for klubben og hvor mye respekt de har for den. Det er et flott kompliment til dem at de er sånn.

Lagånden ser ut til å være tilbake hos spillerne. Dalglish var glad over måten spillerne feiret målene til Maxi Rodriguez.
- Hvis du ikke trives med å score mål og vinne kamper, da har du et problem, Jeg synes det var en fantastisk måte de feiret Joes mål på, akkurat som de feiret Maxis mål. De tok del i hans glede, og det er noe bra for oss å ha i troppen.