Dalglish åpner døren for Aquilani

Kenny Dalglish vil ikke avskrive en rød fremtid for Albert Aquilani. Christian Poulsen kan være på vei tilbake fra Danmark. Pressekonferanse live med King Kenny i dag.

- Han er fortsatt vår spiller
Etter en skuffende første sesong på Anfield ble dyrkjøpte Alberto Aquilani denne sesongen lånt ut til Juventus. I en god sesong med “sebraene”, hvor han har spilt fast på laget og kjempet seg tilbake i den italienske landslagstroppen, er nå spørsmålet om i hvor stor grad storklubben fra Torino ønsker å sikre seg den lille prinsen permanent. Det skal være en klausul i avtalen med Liverpool om at Aqualini kan kjøpes for 16 millioner euro, eller i underkant av £14M, men signaler fra Juventus forteller om at man ikke er villig til å betale det beløpet men være villig til å forhandle om en mindre sum.

- Når folk snakker om neste sesong, er jeg overrasket over at Alberto ikke er nevnt, sier Kenny Dalglish i dag til Liverpool Echo. – Alle synes å ha glemt ham.

- Jeg vet at han har gjort det virkelig bra for Juventus denne sesongen. Når låneavtalen løper ut ved sesongslutt, vil han igjen være en Liverpool-spiller.

- Intet er skrevet i stein og det kan være at han kommer tilbake for å spille for Liverpool. Han kan bli et verdifullt kort for oss neste sesong. Han er fortsatt vår spiller.

- Han hadde ikke flaksen på sin side forrige sesong, fortsetter Dalglish om den 26-årige italieneren. – Han gjorde det til tider veldig bra og andre ganger ikke så bra, men det kan du si om de fleste spillere. Hva vi vet er at han har hatt en fantastisk sesong hos Juventus.

Echo tror ellers at FC København kan være villig til å hente Christian Poulsen tilbake til Danmark. Poulsen har blitt fortalt av landslagstrener Morten Olsen at hans spill på landslaget er i fare dersom han ikke får spilletid på sitt klubblag. Liverpool må ventelige redusere kraftig på de £4.5M de betalte til Juventus sist sommer, dersom de skal få solgt 31-åringen.


Pressekonferanse med Dalglish
Kenny Dalglish vil ha sin pressekonferanse foran kampen mot Birmingham kl 11.00 i dag. Den vises direkte online på liverpoolfc.tv.