Dalglish forsvarer Carroll

Mye av fokus foran dagens kamp mot Chelsea har vært på rekordkjøpene Fernando Torres og Andy Carroll i britisk presse. Kenny Dalglish mener Liverpool kom godt ut av januarhandelen.

- Vi er meget fornøyd med Andy Carroll, sier Liverpools manager til de engelske søndagsavisene. – Han er fortsatt en gutt, han vil etablere seg her uten noe problem. I to av de tre siste kampene har han vist sitt beste etter at han kom hit. Jeg vet han vil elske å spille for England i EM og jeg er sikker på at han vil komme med i vurderingen.

- Noen vil kanskje se det slik, men ikke oss, fortsetter Dalglish på spørsmålet om £35M for Carroll var for mye å betale. Det på den siste transferdagen i januar hvor Fernando Torres gikk til Chelsea for £50M.

– Slik vi ser på det kostet Andy oss minus £15M, og en kan ikke si at det er et dårlig kjøp.

- Vi måler ham ikke opp mot noen pris. Hvis noen har kommet inn gratis betyr det ikke at han vil være bedre eller verre enn noen som kostet £20M. Penger betyr ikke noe i denne sammenhengen. Hvis du kan slå en pasning, hvis du kan score, hvis du kan spille, da fortjener du å være på laget.

- Andy gjør det bra, det er ikke noe problem.