Dalglish forsvarer Downing

Liverpools manager mener at Stewart Downing har bidratt med mye så langt på Anfield, til tross for måltørke. Kenny Dalglish vil bruke troppen framover, inkludert Andy Carroll.

Stewart Downing står med null mål og null målgivende i helrødt siden overgangen fra Aston Villa i sommer. Det har bokstavelig vært stang ut for den dyrkjøpte vingen. Kenny Dalglish har imidlertid ikke noe problem med å ta 27-åringen i forsvar.

- Stewart har skapt plenty av sjanser for oss, sier Dalglish til The Times. – Han har også hatt noen muligheter selv som han har vært uheldig med. Hvis vi hadde hatt mer flaks med de sjansene som har gått i stengene ville det straks sett mye lysere ut.

- Antall scoringer og poeng for oss ville vært bedre, i likhet med individuell statistikk. Stewart har gjort et stort bidrag til det faktum at vi har truffet stengene 16 ganger og skapt så mange sjanser og hatt så mange skudd på mål. Det har vært uflaks og inspirert keeperspill.

- Jeg synes alle de guttene som har kommet hit og hatt sin første sesong har etablert seg virkelig bra. Det er ikke mange som kommer inn og finner seg til rette like fort som de har gjort det.

- Jeg er ikke her for å diskutere Andy spesielt, men alle vil få en sjanse, svarte manageren på spørsmål om Andy Carroll og det faktum at rekordkjøpet for øyeblikket synes å være ute av startoppstillingen til de røde. – Det er ingen enkeltspiller som vi ikke er komfortable med å sette inn på laget. Alle må være forberedt og klare til å spille. De vil alle forvente å ta del i noen av kampene.

Ikke uventet tok skotten en kjapp finte da det ble snakk om transfers og mulig forsterkning av spillerstallen i januar.

- Det vil alltid være spekulasjoner, men vi er fornøyd med hva vi har.