Dalglish håper å lande en storfisk

Kenny Dalglish håper å sikre seg en storspiller i dette transfervinduet. Et stort navn – en spiller som vil gå rett inn på laget. Luis Suarez synes å være den mannen.

The Guardian melder at Liverpool-manageren hadde nye samtaler med styreformann Tom Werner og eier John W. Henry på onsdag, der han skal ha fått bekreftet at penger vil stilles til rådighet til det storkjøpet Dalglish ønsker seg så lenge spilleren anses å gi valuta for pengene. Suarez, med sine 110 mål på 154 kamper for Ajax, skal tilfredsstille kravene.

- Det er viktig for oss som fotballklubb å gi supporterne et løft og spillerne et løft. Dersom vi kan få inn noen som vil forbedre det vi har, så er det flott. Spillerne ønsker selv konkurranse om plassene, og de vil kanskje få et løft når en ny spiller kommer inn, siteres Dalglish.

- Derfor vil vi forsøke å gjøre akkurat det, men det må være en bra spiller. Vi kommer ikke til å hente noen bare for å ha gjort det. Dersom vi klarer å hente noen få spillere, behøver ikke det første kjøpet være det som skaper overskriftene. Det kan være en spiller vi trenger for å balansere troppen. Alle ønsker at vi skal hente inn noen som vekker apetitten hos folk, og vi vil gjøre vårt ytterste for å få det til.

- Alle ønsker å se nye fjes i en fotballklubb. Både spillerne, manageren, eierne og supporterne ønsker det. Finner vi noen vi tror har noe å bidra med, vil vi gjøre alt vi kan for å sikre oss dem. Men vi kommer ikke tilå hente inn noen, bare for å kunne slå oss på brystet og si at vi har gjort et kjøp.