Dalglish håper på mer transferaktivitet

Dalglish håper at det vil bli gjort flere kjøp før transfervinduet stenger. Regner også med at spillere kommer til å forlate klubben. Damien Comolli med LFC til Asia.

Liverpool har hentet inn Jordan Henderson og Charlie Adam i sommer, men Dalglish håper at det kan bli flere spillertilvekster før overgangsvinduet stenger.
- Vi er fornøyd med forretningene så langt. Forhåpentligvis vil det bli flere forretninger før vinduet stenger, men jeg kommer ikke til å sitte her og gi dere noen navn fordi det er respektløst, sa Kenny Dalglish på en pressekonferanse i Guangzhou.

- Vi er ute etter å hente inn andre spillere, og de kan bety at vi forventer at noen skal dra. Slik er fotball. Men vi har fortsatt en stund på oss, og vi skal se hva vi kan gjøre.

Liverpool har tidligere fått avslått bud på £15M for Stewart Downing, og Aston Villa krever trolig £20M for kantspilleren. Ifølge Liverpool Echo er Liverpool favoritt til å sikre seg 26-åringen. Arsenal er også interessert, men de har ikke kommet med noe offisielt bud i motsetning til hva som tidligere har blitt rapportert. Downing, som i Straun Marshall har samme agent som Steven Gerrard og Jamie Carragher, foretrekker en overgang til Liverpool.

Liverpools sportsdirektør Damien Comolli er med Liverpool FC til Kina. Tilstedeværelsen av Comolli, som er sentral i overgangsforhandlinger, i Kina reiser tvil om en avtale for Stewart Downing kan bli sluttført denne uken, men det antas at Liverpool vil returnere med et forbedret bud på den engelsk landslagsspilleren.