Dalglish hyller Bellamy og Gerrard

Kenny Dalglish hyller sine to målscorere, Craig Bellamy og Steven Gerrard, etter 3-1 over Newcastle.

Bellamy utlignet til 1-1 på et lavt skudd i hjørnet etter en retur fra Newcastle-forsvaret bare fire minutter etter at bortelaget hadde tatt ledelsen på Anfield i går kveld. I annen omgang gjorde så waliseren 2-1 på et direkte frispark, før innbytter Steven Gerrard punkterte kampen med sin 3-1 scoring.

- Dette er ikke første gang jeg roser Craig Bellamy, og det vil helt sikkert ikke bli den siste, uttaler Dalglish til Press Association.

- Han gjorde det bra når han satte inn det første målet, for det var mange spillere i feltet. Den andre scoringen hans kom på frispark. Forsvareren løp tilbake til mållinja av en eller annen grunn, og Andy Carroll løp etter ham. Ballen gikk mellom målvakten og forsvareren. Det var et godt frispark som kanskje hadde gått inn uansett. Vi er glade på Craig sine vegne.

Bellamy måtte forlate banen på stillingen 2-1, etter at Fabricio Coloccini satte albuen i ansiktet på waliseren i en situasjon der Liverpool ble snytt for straffespark. Bellamy måtte sy fire sting over venstre øye etter den hendelsen.

- Vi får bare håpe at kuttet over øyet ikke er så alt for ille. Jeg gratulerte ham da han ble byttet ut, sier Dalglish.

- Når det gjelder Steven Gerrard, så har han stor innflytelse på laget selv når han ikke spiller. Så jeg antar at du kan si at han har enorm innflytelse når han spiller. Han er i ferd med å komme tilbake i form, og det er en fantastisk belønning for ham og alle som har jobbet med å få ham skadefri og i form igjen.

- Steven har alltid betydd mye for denne fotballklubben, og han kan spille fotball i mange år til. Det ser vi frem til.

- Jeg syntes vi kontrollerte kampen uansett, allerede før Gerrard kom innpå. Newcastle hadde ballen en del i begynnelsen av annen omgang, uten at de truet oss på noe vis. Men det hjalp selvsagt at Gerrard gjorde det tredje målet. Han har lagt litt press på seg selv nå, ved å score dette målet, men det er hyggelig å se at han får lønn for strevet. Han har jobbet veldig hardt for å komme dit han er nå. Det var egentlig en merkelig skade, så gutten fortjener litt flaks i 2012.

Gårsdagens seier var bare den andre på de siste seks hjemmekampene.

- Jeg syntes seieren var svært fortjent. Vi viste mot, oppoffrelse og lidenskap når vi kom tilbake etter å ha ligget under. Vi utlignet, og Martin Skrtel hadde en storartet klarering på streken. Jeg synes vi fortjente seieren. Dette er trolig den kampen på Anfield denne sesongen hvor vi har skapt færrest sjanser, men vi gjorde likevel tre mål. Det er snålt at slikt skjer.

- Jeg er ikke lettet. Bare fornøyd at vi fikk som fortjent. Hadde vi fått som fortjent i alle andre kamper denne sesongen, ville ikke vår tabellposisjon vært så verst.