Dalglish imponert over Newcastle

Newcastle ligger på 11.plass i Premier League. Kenny Dalglish synes hans tidligere klubb har hatt en god sesong etter opprykket fra The Championship forrige sesong.

Kenny Dalglish er imponert over hvordan Newcastle har gjort det denne sesongen. Nordøst-klubben skiftet ut manager Chris Hughton med Alan Pardew i desember. Dessuten ble Andy Carroll solgt på januarvinduets siste dag. Dalglish kjenner Newcastle godt etter å ha vært manager der fra 1997 til 1998.
- Jeg synes de har hatt en veldig god sesong. De er nyopprykket og har skiftet manager. Det skapte mange reaksjoner, men han (Pardew) har gjort det veldig bra, sa Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse.

- I januarvinduet mistet han Andy, som kom hit, og de hadde ikke mulighet til å erstatte ham fordi tiden rant ut. Jeg tror de kan være godt fornøyd med det de har prestert denne sesongen.

- Du får belønning for det du gjør på banen. Hvis du ikke er god nok, kommer poengplukkingen til å variere. Om det bringer deg mot nedrykk eller mot en e-cupplass, avhenger av hvordan du spiller.

- Supporterne der oppe er fantastisk lidenskapelige. Det er en fantastisk fotballklubb og en flott plass å utvikle seg som fotballspiller. Men resultatene har vært ustabile (de seneste årene) og de har nye eiere, så de har hatt mye å stå i med.

- Men denne sesongen vil de være henrykt over hva de har fått til, spesielt da de kom tilbake mot Arsenal etter å ligget under med fire mål.

- Det er et fantastisk sted å være involvert i fotball. Jeg trivdes i min tid der oppe og har noen gode minner fra jeg jobbet der.