Dalglish jr tror Pacheco vil lykkes i Norwich

Paul Dalglish, sønnen til Kenny, synes Dani Pacheco besitter et stort talent. Han tror spilleren vil bli en suksess i klubben han selv spilte for fra 1999 til 2002.

- Jeg tror Norwich-fansen vil bli meget begeistret for dette unge talentet. Jeg blir opprømt hver gang jeg ser ham spille, sier Paul Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er en stor beundrer av ham, og tror de fleste Liverpool-supporterne beundrer ham. Det vil bli mange av dem som vil holde et tett øye med hvordan han gjør det.

- De tror på denne gutten og ønsker å se ham ha fremgang og bli en førstelagsspiller etter det de så av ham under preseason-kampene og i innhopp på førstelaget. Norwich har fått en veldig talentfull spiller, et virkelig talent.

Pacheco er forholdsvis liten av vekst, men Paul Dalglish tror spanjolen vil komme tilbake som en bedre spiller.
- Gianfranco Zola og Messi er ikke de høyeste, men jeg tror ikke det spiller noen rolle hvis du besitter kvalitet.

- Han er en sterk, liten gutt. Han er kort, men når ballberøringen er så god som hans, kommer du ut av mange flere problemer enn når du er stor og sterk.

- Han er en hengende spiss, liker å spille bak en spiss og kan også spille på kanten med tre fremme. Han liker å spille i "hullet", og lykkes bra når han gjør det på et lag som spiller fotball.

- Jeg tror at ethvert lag i Championship ville ha tatt i mot Dani. Liverpool så nøye på lagenes spillestil. Norwich spiller attraktiv fotball, og han måtte gå til et lag som gjør det, fordi han er en veldig bra fotballspiller.

- Liverpool har nettopp brukt £20M og £30M på to angripere. Det er urealistisk å forvente at Dani skal kjempe mot dem.

- Men det er ingen tvil om at en spiller som han har et enormt potensial og har det som trengs for å bli toppspiller.