Dalglish kritiserer FA

Kenny Dalglish beskylder det engelske fotballforbundet for å være inkonsekvente i sitt handlingsmønster, og er heller ikke fornøyd med at avgjørelsen rundt rasismeanklagen mot Luis Suarez har dratt i langdrag.

Wayne Rooney fikk sin landslagsstraff for rødt kort redusert fra tre til to kamper like før Dalglish startet sin pressekonferanse på Melwood i dag, takket være en anke fra det engelske fotballforbundet. Dalglish synes FA setter et dårlig eksempel, når de ikke respekterer UEFA sin opprinnelige avgjørelse.

- Jeg synes det er litt merkelig. FA skal liksom sette standarden. Likevel anker de Waynes utestengelse på tre kamper. Jeg tror ikke de går foran med et godt eksempel da, uttalte Dalglish.

Liverpool-manageren er heller ikke spesielt imponert over FA i forbindelse med at det har tatt så lang tid å få avgjort rasismeanklagen mot Luis Suarez.

- Det faktum at det har gått ni uker siden dette skjedde er i grunnen en vits. Jeg tror ikke det taler til deres fordel. Sirkuset som har vært rundt Suarez har vært basert hovedsaklig på det. Jeg håper dette blir avgjort jo før jo heller, slik at vi kan komme oss videre.