Dalglish lar seg ikke rive med

Liverpool står med ni poeng og null baklengsmål på de seneste tre kampene, men Kenny Dalglish lar seg ikke rive med. King Kenny roser Sotirios Kyrgiakos og forsvarsspillet. Tony Pulis klaget ikke på resultatet.

Etter 2-0 mot Stoke ligger Liverpool to poeng bak Sunderland på 6.plass.
- Om tabellen ser bedre ut? Bare litt. Det er et gammelt ordtak, men vi tar hver kamp som den kommer. Det har vært nyttig for oss i mange år her. Det er det vi kommer til å gjøre, uttalte Kenny Dalglish ifølge Liverpool Daily Post.

- Vi kan ikke la oss rive med, og det har vi heller ikke råd til. Det er mye hardt arbeid å gjøre. Guttene trives med å vinne, og det er en god vane å ha.

- Spillerne gjorde det meget bra. Stoke er et vanskelig lag å spille mot, du må kjempe og så få ditt eget spill i gang.

Liverpool benyttet tre midtstoppere mot Stoke, og Dalglish trekker spesielt frem Sotirios Kyrgiakos av forsvarerne.
- Soto var briljant, med sin tilstedeværelse og kontroll på alt som kom inn i feltet. Tre “clean sheets” er alltid en bonus og til hjelp.

-  I kveld var det meget viktig at forsvarerne gjorde jobben sin skikkelig, og det gjorde de. Det har vært en hektisk uke. Stor ære til spillerne at de ikke har latt seg påvirke. Det var flott å se hvordan de kjempet og jobbet.

- Supporterne innser at vi har spillere som ønsker å kjempe og få så mye som mulig ut av hver kamp.

Stoke-manager Tony Pulis innser at det beste laget vant.
- Vi gjorde det ok i første omgang inntil de ti siste minuttene og vår keeper foretok en flott redning. Men å gå ut og slippe inn et mål like etter pause ga dem et løft frem til scoring nummer to. Jeg så Suarez i Vm og også i kamper for Ajax. Han er en toppspiller. Det vil ta noe tid før han finner seg til rette, men han kommr til å bli en toppspiller for Liverpool.