Dalglish om Downing

Kenny Dalglish har avholdt pressekonferanse i Malaysia. Han pratet om Downing, kampen mot Guangdong, muligheten for topp fire i Premier League og at forventningene foran kommende sesong må håndteres av spillere og fans.

Liverpool FC bekreftet sent i går at de har kommet til enighet med Aston Villa om en overgangssum for Stewart Downing. De røde har nå fått tillatelse til å gå i forhandlinger med spilleren om personlig kontrakt og gjennomføre den medisinske testen.
- Vi har fått tillatelse til å snakke med spilleren. Vi skal nå forsøke å komme til enighet med ham om de personlige betingelsene, men alt vil avhenge av legetesten. Dette er noe vi jobber med. Vi få se hva som skjer, og vi skal holde dere informert, sa Kenny Dalglish på pressekonferanse i Malaysia ifølge Liverpoolfc.tv.

Liverpool landet i Malaysia kun timer etter at første treningskamp mot Guangdong Sunray Cave i Kina var over. Dalglish benyttet hele 23 spillere i kampen som ble spilt i intens varme og høy luftfuktighet.
- Det var en god treningsøkt for oss. Alle som reiste med oss fikk spille. Det var viktig ettersom dette bare er en fortsettelse av preseaon-treningen. Det er veldig viktig at spillerne får tid på banen.

- I sesongforberedelsene vil spillerne gjøre feil. Vi gjorde noen feil, men vi må akseptere det og komme oss videre. Alle spillerne jobbet veldig hardt.

Kenny Dalglish ble spurt om Liverpools sjanser til å kvalifisere seg for Champions League neste sesong.
- Vi ville mye heller vært med i Champions League enn å stå utenfor. Dette er første året på flere år at vi ikke er med i Europa, men kanskje kan det bli en fordel for oss fordi vi får færre kamper å spille og spillerne vil få en mulighet til mer hvile. Alt vi kan si er at vi skal gi vårt beste for fotballklubben. Desto flere kamper vi vinner, jo mer suksessfulle blir vi. Vi kan love alle at vi skal gi alt for fotballklubben.

Journalistene ville vite om Kenny Dalglish følte at forventningene foran neste sesong kan bli en byrde.
- Det er mer en ære enn en byrde å lede denne klubben. Forventningene er der, men vi må håndtere dem, og supporterne må håndtere dem. Vi vet at fansen har respekt for oss og har hengivenhet overfor klubben. Vi håper å skape resultater for dem.