Dalglish om kontrakt og stab

Hvis Liverpool FC finner en bedre maanger enn ham til sommeren vil han ikke ha problem med å trekke seg tilbake. Steve Clarke vil samarbeide med Sammy Lee. Utelukker ikke Carragher på trenersiden.

Kenny Dalglish er i første rekke ansatt som Liverpools mangaer ut sesongen, og avviser at han satte frem krav da han fikk tilbudet.

Kenny Dalglish: - Slik jeg forstår det er den til denne sesongen er slutt. Ingen betingelser, ingen lovnader. Jeg kom tilbake hit for å jobbe i en klubb som jeg og min familie er svært takknemlig for etter at de har gjort mye for oss. Det var uaktuelt for meg å vise manglende respekt ved ikke å skrive under. Hvis jeg blir her til denne sesongen er slutt, vil jeg trolig være den manageren i Premier League som har sittet lengst. (he-he)

Ian Ayre: - Det er snakk om en ansettelse ut sesongen, vi ser ikke lenger enn det.

Kenny Dalglish: - Hvis jeg gjør det bra, men det så kommer inn noen som er bedre enn meg, vil det overhodet ikke være noe problem for meg. Jeg har hele tiden sagt at jeg lover å gjøre mitt beste. Hvis det er godt nok, vil vi ha flere gode enn dårligere dager.

Steve Clarke ble bekreftet som ny førstelagstrener tidligere i dag, mens, mens Mike Kelly har forlatt klubben
Kenny Dalglish: - Da jeg snakket med journalistene etter kampen på søndag hadde vi ærlig talt ikke diskutert noen ny førstelagstrener. Vi ringte Steve Clarke i løpet av kvelden, og det forteller noe om hva Liverpool FC betyr at han var her på treningen i morges. Han er en bra mann, og han vil arbeide sammen med Sammy Lee. Jeg vet ikke hvilke titler de forskjellige i staben vil ha, men vi har alle sammen om dette og det er hva som er viktig.

Jamie Carragher holder for tiden på å ta trenerkurs. Dalglish utelukker ikke at den nåværende visekapteinen får en rolle i klubben i fremtiden
Kenny Dalglish: - Jamie Carragher tar sine trenerkurs og på lang sikt er jeg sikker på at han vil bli involvert også på trenersiden i denne klubben. Det gjelder ikke nå, samtidig som jeg ikke ønsker å utelukke noe for øyeblikket.