Dalglish om Villa og Europa League

Dalglish svarte på ytterligere spørsmål på dagens pressekonferanse angående Aston Villa og om mulig Europa League-spill neste sesong.

Liverpool reiser til bortekampen mot Aston Villa etter 0-2-tap hjemme mot Tottenham. Dalglish er imponert over hvordan spillerne har respondert på trening.
- Jeg tror ikke de var så glade, men de har mulighet til å rette på dette til søndag. Treningene har vært gode, de er alltid gode. De ser frem til kampen, men skuffelsen bør være der. Det var noe positivt som kom ut av kampen på søndag, sa Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse.

Liverpool må ta flere poeng enn Tottenham i siste ligarunde for å ta 5.plass og kvalifisere seg for Europa League. Journalistene ville vite om lagledelsen ville følge med på kampen på White Hart Lane.
- Alle kjenner resultatene fra de fleste kampene, enten det er første, siste eller en kamp midt i sesongen. Vi vet hva som skjer de fleste steder.

- Det vil ikke bli noe annerledes på søndag, men vi skal konsentrere oss om vår egen kamp og se om vi kan få en tjeneste fra andre.

Pressen lurte på om hvor tjent Liverpool er med spill i Europa League siden ligakampene da flyttes til søndag.
- Det viktigste for oss er å vinne kampen på søndag og se hvor det fører oss. Hvis vi havner i Europa League, så er vi der. Hvis ikke, så må vi bare komme oss videre.

Pressen ville også vite om Europa League-spill vil minske muligheten til å utvikle unge spillere og fortsatt være attraktiv klubb for spillere.
- Kanskje et par av poengene dine er berettiget, men et par av dem vil ikke utgjøre noen forskjell.

- Når det gjelder å utvikle spillere, så går vi inn i en turnering neste sesong som vil utvikle spillere i Europa. Det er ikke et problem.

Aston Villa har ikke annet enn æren å spille for på søndag. I Gerard Houlliers sykefravær er det Gary McAllister som vil ha ansvaret for laget
- Sykdommen til Gerard hjelper ikke, men de begge er fantastiske fotballmennesker. De har gjort det viktigste - å holde Aston Villa i Premier League.

- Jeg er sikker på at Gary mye heller ville hatt Gerard i rollen som var ment for ham da han kom, men skjebnen tok over. Han har gjort det bra som har holdt dem oppe.

- Villa fikk et fantastisk resultat på Emirates. Det er deres siste hjemmekamp. Jeg er sikker på at de ønsker å avslutte sesongen positivt. De vil være klare for kampen.