Dalglish om Wigan

Liverpool møter Wigan på DW Stadium i morgen. Roberto Martinez’ mannskap spilte 1-1 hjemme mot Chelsea i forrige kamp, men har bare vunnet én av åtte ligakamper på hjemmebane.

- Jeg synes de fortjente resultatet. De endret på formasjonen som de benytter, og 1-1 var på ingen måte flatterende. Det var en ganske jevn kamp. De fortjente å få noe fra den kampen, sa Kenny Dalglish på sin pressekonferanse på Melwood.

- Jeg tror ikke Roberto kjenner til noen annen måte å spille på. Han kom hit fra Spania for mange år siden sammen med to unge spanjoler, og de spilte med stil. Han beholdt troen, og det ville være feil for enhver manager å forsøke å lære spillerne en spillestil som han ikke visste mye om.

- Ære til ham, han beholdt troen og de har fått sin belønning. Jeg tror det var en suksessfull sesong for dem holde seg i Premier League i fjor. Jeg tror de scoret mot Stoke for å beholde plassen, og det var en prestasjon for dem. Jeg tror det blir nøyaktig det samme i år.

Wigan ligger på 18. plass Premier League med 13 poeng etter 6 kamper. På hjemmebane har de kun én seier på åtte kamper. Seieren kom mot QPR i august.