Dalglish roste spissene

Kenny Dalglish mente at Liverpool vant en fullt fortjent seier mot Wolves, selv om man var under press i enkelte perioder. Manageren ga spesielt berøm til spissparet Carroll og Suarez.

- Luis har vært glimrende siden han kom hit, ikke bare på banen men også utenfor, mente manageren om matchvinner Luis Suarez. Søramerikaneren var tydelig irritert da han etter en glimrende kamp ble byttet ut om lag ti minutter før slutt.

- Vi er veldig heldige som har han, og vi vi ser fram til mange lykkelige dager med han da han er en fantastisk fotballspiller.

- Det er interessant, når store Andy har en brukbar kamp, da er det ingen som kommer inn og spør et spørsmål om Andy Carroll, fortsatte Kenny etter at han nylig uttalte at pressen var besatt av å kritisere nettopp Liverpools nr.9.

- Han gjorde alt uten å score mål. Vi kunne ikke fått mer ut av ham i dag, og vi er glade med ham og på hans vegne.

- Jeg synes vi fortjente tre poeng selv om det til tider var vanskelig for oss. De satte oss under litt press før pause, men vi gikk opp til 2-0. De scoret tidlig i 2.omgang og det ga dem et nytt løft.

- På samme måten hadde vi to forsøk i tverrliggeren i den andre enden og keeperen hadde en utrolig redning fra en avslutning av Luis.

- Hadde vi satt alle sjansene ville alle ha forlatt stadion med 20 minutter igjen å spille(!) Kanskje var vi litt heldige i dag, men vi har ikke hatt mye flaks i det siste og fortjente i så fall det.

- Vi spilte trolig bedre mot Stoke, men var uheldige. I dag spilte vi muligens ikke like bra, men vi kjempet. Det er forskjellige kvaliteter du behøver hvis du skal komme framover og en av dem er å fighte skikkelig. Det er ingen tvil om at vi gjorde det.