Dalglish toner ned krangelen med Wenger

Arsene Wenger og Kenny Dalglish røk verbalt i tottene på hverandre like etter at Dirk Kuyt utlignet og dommer Andre Marriner blåste av kampen på Emirates. Etterpå tonet Dalglish ned krangelen.

«Det var straffespark. Piss off» var responsen til Kenny Dalglish da en forbannet Arsene Wenger yppet til verbalt slagsmål like etter Liverpools utligning fire minutter på overtid av overtiden.

- Jeg vil helst ikke repetere hva som ble sagt. Jeg aner ikke hvorfor en samtale mellom to managere på benken er relevant etter en kamp som dette. Det er ikke verdt å snakke om, sa Dalglish da pressen ville vite hva som ble sagt.

- Jeg føler meg snytt etter måten kampen ble avsluttet på. Tiden var ute for tre minutter siden. Det ble lagt til åtte minutter, forklarte Wenger etter kampslutt.

- Vi fikk straffe mot oss 11 minutter på overtid, når dommeren hadde sagt det skulle spilles åtte minutter overtid. Jeg skjønner ikke hvor disse tre minuttene kom fra.

Franskmannen antydet også at Lucas hadde bedrevet skuespill da han skaffet Liverpool straffeparket.

- Lucas drev skuespill på en intelligent måte. Han stoppet løpet sitt, og dommeren anså det for å være et straffespark. Det var intet straffespark. Men hva kan du gjøre med det?

- Vi tapte to poeng. Det var en vanskelig kamp mot et Liverpool-lag som egentlig ikke gjorde noe annet enn å forsvare seg. Spillerne er veldig skuffet. Hvem ville ikke være det?