Dalglish trives som fisken i vannet

Kenny Dalglish har klart å snu stemningen i Liverpool FC, og trives virkelig med å være tilbake i manesjen.

- Eneste forskjellen er at vi hadde kortere shorts, men det er det hele, spøker han til Daily Telegraph.

- Dersom du står der og ikke kan glede deg over at noen scorer et mål for deg, eller vinner en kamp, da burde du ikke stå der. Mine feiringer er ikke påtatt. De er spontane. Jeg ville ha vært skuffet om jeg ikke hadde et smil om munnen, legger han til.

- Noen spurte meg om det å komme tilbake ikke ville ødelegge mitt omdømme blant supporterne, og jeg hevdet det motsatte. Dersom jeg ikke hadde kommet tilbake, kunne jeg ikke ha vært supporter selv. Hver gang vi trenger hjelp, hjelper vi hverandre.

- Det er vanskelig når du hele tiden blir kritisert, men spillerne skal ha stor honnør for at de har jobbet veldig hardt siden jeg tok over. Det har vært en tøff sesong for alle i Liverpool. Men kampen mot Wolves var et flott bevis på at vi står sammen.

- Mine spillere ønsket å vinne hver eneste duell. De ønsket å vinne kampen. Fra avspark av forsvarte de seg som om deres liv stod på spill. De kriget i lufta, og kjempet om andreballer. Men når vi fikk muligheten til å starte pasningskombinasjoner, så gjorde spillerne det, og vi gjorde tre mål.

- På onsdag er det en ny viktig kamp for oss. Da får vi også vår kaptein tilbake fra suspensjon, noe som er en stor fordel. Han lengter etter å spille nå. I februar får vi vårt andre ikon tilbake, i form av Carra.

- Har vi hellet med oss på transfermarkedet vil det kanskje være andre nye spillere også. Men de må være bedre enn de vi allerede har, avslutter Dalglish.