Dalglish tror LFC kan beholde Reina

Kenny Dalglish mener at klubbens nye, stabile ledelse vil oppmuntre Pepe Reina til å motstå tilbud fra andre klubber og bli værende på Anfield.

Pepe Reina har vært gjenstand for mange overgangsspekulasjoner, og sist sommer var han sterkt ønsket av Arsenal. Keeperen har indikert at han vil vurdere fremtiden sin på slutten av sesongen dersom han mener Liverpool ikke vil bli konkurransedyktige i toppen av engelsk fotball.
- Jeg kan ikke snakke for Pepe Reina om hvordan han ser på det og hvordan han tror det går. Jeg kan bare snakke om hvordan jeg personlig og klubben som helhet føler for ham. Jeg har alltid synes han er en av de beste i Premiership, om ikke den beste, kanskje innen hele fotballen. Uansett hva han føler om vi beveger oss i riktig retning eller ikke, er opp til ham, men jeg synes ikke han virker så misfornøyd, uttaler Kenny Dalglish til The Guardian.

- Med John (Henry) og Tom (Werner), ansettelsen av Damien Comolli (fotballdirektør) og Ian Ayre (daglig leder) har det virkelig slått seg til ro. Det er godt å vite hvem som kommer til å være her og hvem som skal gjøre hva. Selvsagt er det en utestående sak angående meg selv, som er den minst viktige, men alt vil bli ordnet.

- Med guttene som har kommet opp fra The Academy er det god reklame for klubben og hvordan arbeidet gjøres på en god måte, og du får belønning for det. Det er ingen grunn for en spiller å bruke det som skjer administrativt i en fotballklubb som unnskyldning for en dårlig opptreden.