Dalglish usikker på Carroll

Ifølge Dalglish er det for tidlig å si om Andy Carroll blir involvert mot Manchester United på søndag. Håper å ha Agger, Aurelio og Meireles tilbake. Shelvey og Kelly er de eneste som definitivt er ute.

Andy Carroll har ikke vært i aksjon siden han spilte for Newcastle 28. desember, men kan få sin Liverpool-debut mot Manchester United søndag. Kenny Dalglish kunne ikke si hvilke spillere som er med i troppen mot ligalederen, men han håper å ha Daniel Agger, Raul Meireles og Fabio Aurelio tilbake etter skade.
- Vi håper at flesteparten av dem blir skadefrie. Vi vet egentlig ikke fordi det er torsdag morgen, en stund til kampen, sa Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse ifølge Liverpoolfc.tv.

- Marin Kelly, med hamstringskade, vil selvsagt ikke spille. Jonjo Shelvey vil heller ikke være tilgjengelig. Alle andres helsetilstand er mer positiv. Hvem vi har og hvem vi kommer med. vet vi ennå ikke, og det inkluderer Andy Carroll.

- Andy har alltid vist fremgang på trening, men det har ikke vært progresjon til en kamp ennå. Vi har hele tiden sagt at vi er henrykt over hans fremgang. Det har ikke vært noe han har gjort som ikke har vært oppmuntrende.

- Om han blir involvert på søndag eller ikke – jeg er sikker på at Fergie ville like å vite det, men vi vet ikke. Kanskje blir han ikke engang innbytter. Han drar kanskje og ser Boyzone!

Skuffelsen er stor over å miste Martin Kelly de neste fire ukene.
- Han har gjort det meget bra. Å pådra seg en hamstringstrekk er forsmedelig for ham, spesielt når han han har hvilt et par kamper.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken