Delegasjon på vei for å sluttføre overgang

Avisen Ovacion melder at representanter fra Nacional er på vei til Liverpool for å sluttføre en overgang for Sebastian Coates. Uruguayanerne håper å presse ut mer penger av avtalen de har med de røde. Annen betalingsstruktur ønskes.

Den uruguayanske avisen Ovacion melder at Nacionals kontraktsansvarlige Alex Saul og visepresident Hector Olmos vil ankomme Liverpool klokken 23.00 skandinavisk tid i kveld for å sluttføre Sebastian Coates’ overgang til Liverpool.

Liverpool og Nacional ha rtidlgiere komemt til enighet om en overgangssum på 6,5 millioner euro for Sebastian Coates. Nacional avslo et høyere bud fra Atlético Madrid, og de vil nå forsøke å få mer penger ut av avtalen de har inngått med Anfield-klubben. De ønsker også å endre betalingsstrukturen fra ett årlig avdrag i tre år til ett avdrag hvert halvår i halvannet år.

Sebastian Coates innfrir ikke kravene til arbeidstillatelse i England, og vil automatisk få avslag på sin søknad. Det forventes imidlertid at han får innvilget arbeidstillatelse ved en anke på grunn sitt eksepsjonelle talent.

Ifølge redaktør Jen Chang i Si.com er det neppe noen problematiske hinder i veien på dette stadiet, og spilleren bør bli Liverpools eiendom før overgangsvinduet stenger.