Didi i managerjobb

Dietmar Hamann ble i dag vist frem som den nye manageren for Stockport County FC. Tyskeren har hatt flere mindre trenerjobber etter at han la opp, men dette blir hans første managerjobb.

Dietmar Hamann regnes som en legende i Liverpool FC, hvor han spilte fra 1999 til 2006. Etter tre år i Manchester City takket han ja til en rolle som spillende trener under Karl Robinson i Milton Keynes Dons. I februar la han opp sin spillerkarriere, og ble førstelagstrener i Leicester. Nå er han altså klar for en ny utfordring, som manager for Stockport County FC.

Stockport skal spille i Conference neste sesong, etter å ha rykket ned fra Football League for første gang på 106 år. Dietmars hovedoppgave blir altså å rykke opp igjen til League Two, noe man satser på, ettersom det også ble klart i dag at klubben har fått en ny investor.

Han skal ha bestemt seg for å ta jobben etter en prat med Sven-Göran Eriksson, som var sjefen hans i Leicester, og var overbevist om at managerjobben i Stockport var stedet å starte.

- Dersom du ikke fristes av en utfordring i fotball vil du aldri nå dit du ønsker, sa den ferske manageren på pressekonferansen..