Doni-overgang fortsatt mulig

Ifølge Il Messaggero står Alexander Doni klar til å godta et klubbkifte til Liverpool. Roma-keeperen skal ha fått tilbud om bedre lønnsbetingelser, men håper også på en sluttpakke fra sin nåværende arbeidsgiver.

Alexander Doni avslo opprinnelig et tilbud fra Liverpool. Keeperen ønsket ikke en lønnsreduksjon på 60%, fra €2,3M i året i Roma til mindre enn €1M i Liverpool.

Liverpool har tilsynelatende forbedret tilbudet sitt, og Doni skal være villig til å akseptere årslønn på €1,5M. Roma forsøker å selge brasilianeren for å redusere lønnsutgiftene. Serie A-klubben har allerede kommet til enighet med Liverpool et overgangsbeløp for 31-åringen.

Det antydes også at Doni vil be La Magica om en sluttpakke verdt €1,5M for å gå med på en overgang. Han er kontraktfestet til Roma frem til 2012, men hevder det finnes en klausul i kontrakten som faktisk gjør ham bundet til klubben frem til 2013.

Roma har for tiden keeperne Doni, Julio Sergio, Gianluca Cerci og Bogdan Lobont i stallen. Hvis alle blir værende, utgjør det årlige lønnskostnader på €7,6M.

Kilder: Il Messaggero (avis i Roma), Football Italia