Endringer i LFC sin medlemskapsordning

Liverpool FC gjør endringer i sin medlemskapsordning foran neste sesong. Navnet «All Red» fjernes, og du kan nå kjøpe tre forskjellige medlemskap i LFC.

Detre medlemskapene du kan kjøpe hos LFC for sesongen 2011/2012er:

LFC Official Adult Membership til £29.99
LFC OfficialJunior Membership til £14.99
LFC Official InternationalMembership til £18.99

Kun de to første av disse gir deg retttil å kjøpe kampbilletter gjennom salget av kampbilletter tilmedlemmer.

NB: Kjøper du LFC Official International Membership har du med andre ord ingen rettigheter i forhold til kjøp av kampbilletter!

Det har skapt en del forvirring blant skandinaviskesupportere at de ved fornying av medlemskapet har mottatt en mail fra Liverpool FC medkun tilbud om LFC Official International Memberhip, mens medlemmer iUK har mottatt mail om tilbud om LFC Official Adult eller JuniorMembership.

Liverpool.no tok derfor kontakt med Liverpool FCsin medlemsavdeling, med spørsmål om hvorfor utelandske medlemmerkun fikk tilbud om å kjøpe International Membership, utenbillettrettigheter.

- Dette er gjort fordi vi tror atflesteparten av våre utenlandske medlemmer ikke er interesserte ikampbilletter. Ønsker man tilgang til kampbilletter kan ogsåutenlandske medlemmer velge en LFC Official Adult eller JuniorMemberhip, er forklaringen vi får av Louise påmedlemsavdelingen.

Hun bekrefter også at de som fornyer LFCOfficial Adult eller Junior Membership fortsatt skal bruke demedlemskortene de allerede har, og at eventuell kredit på antallkamper fra i fjor beholdes.

Nytt av året er det også atklubben nå skal gå helt bort fra papirbilletter. Alt av billetterblir på såkalte smartcards.

Nytt er det også at salget avkampbilletter til medlemmer nå skal foregå i kun to etapper, i juli forhøstsesongen og i november for vårsesongen. Dette betyr at man måkjøpe billettene svært lang tid i forveien, og for vårsesongen vilman for eksempel ikke vite hvilken dato kampene spilles når man måkjøpe billettene i november, ettersom kampene flyttes på kortvarsel av TV-selskapene.

- Ønsker man ikke å kjøpebillettene så lang tid i forveien, vil det også kommende sesong bligjort billetter tilgjengelig gjennom «late availability» cirka touker før kampen spilles, opplyses det fra medlemsavdelingen tilLFC.

Alle som skal på kamp på Anfield og sitte ihjemmeseksjonen må for sesongen 2011/12 medbringe sitt personligeMemberhips Card til kampen for å få adgang til stadion. Nytt avåret er det også at du må betale et gebyr på £10 for å få enny utskrift av rad og setenummer, dersom du ikkekan fremvise dette ved inngangen. Dette vil kun bli utstedt dersom dukan identifisere deg som personen som medlemskortet er utstedt til.

Ellers vil booking fee ved kjøp av billetter på nettet iforbindelse med medlemssalget bli fjernet.