Endringer når det gjelder kampbilletter

Liverpool FC opplyser at klubben kommer til å gjøre en del endringer når det gjelder salg av kampbilletter den kommende sesongen. Blant annet blir billettsalget til medlemmer fordelt på kun to etapper, i juli og november. Medlemmer får nå også tilgang til Auto Cup Scheme.

Klubbenhar gjennomgått ventelisten for sesongkort, og basert på enoppdatert listen vil de frigi et visst antall nye sesongkort for salgså tidlig som i juli. Disse blir da tilbudt til de supporterne somstår øverst på listen.

Medlemmer får muligheten til åkjøpe kampbilletter til ligakamper i to salgsperioder. Alle kampenefør jul vil bli lagt ut for salg i juli 2011, og alle kampene etterjul vil bli lagt ut for salg i november 2011. Medlemmene vil da hamulighet til å kjøpe enten et antall enkeltkamper eller allekampene i salgsperioden. Medlemssalget vil være åpent helt til allebilletter er solgt, eller til det er igjen kun 21 dager til hverkamp. Gjenværende billetter vil bli gjort tilgjengelig for allegjennom ordningen som kalles «Late Availability».

Klubbenvil fortsette å operere med kategori A og kategori B-kamper.Halvparten av billettene som til selges til medlemmer vil værebasert på at man har registrert et antall kamper fra fjorårssesongenpå medlemskortet.

Nytt av året er at Auto Cup Scheme ogsåvil bli gjort tilgjengelig for medlemmer, ikke baresesongkortholdere. Sesongkortholdere vil fortsatt ha førsterett tilå melde seg på ordningen, men de resterende billettene vil bligjort tilgjengelig for vanlige medlemmer.

Klubben forventerogså å ha et antall billetter tilgjengelig til hver cupkamp utenomordningen med Auto Cup Scheme. Disse vil bli solgt basert på kjøpav kampbilletter i cuper tidligere sesonger, og hvorsesongkortholdere vil slippe til først.

For å gjøre detenklere for familier å gå på kamp sammen, har Liverpool FCredusert prisen på barnebillettene med inntil £8 per billett. Dissebillettene er i Anfield Road End Upper.

Nytt av året er atdet ikke vil bli krevd noen booking fee i forbindelse medmedlemssalget av kampbilletter til ligakamper. De som er medlemmer avAuto Cup Scheme vil heller ikke bli avkrevd booking fee i forbindelsemed cupkamper på hjemmebane. Supportere som kjøper cupbilletterutenom Auto Cup Scheme vil bli avkrevd booking fee. De som kjøperkampbilletter til ligakamper fra «Late Availability»-ordningen måogså betale en booking fee på £2.50 per billett.