England gruppevinnere

England slo Uruguay 2-0 i kveld, og ble dermed vinnere av gruppe C i U17-VM. I den andre kampen i gruppen spilte Canada og Rwanda 0-0.

AvLiverpools seks representanter var det kun venstreback Brad Smith somstartet kveldens gruppefinale mot Uruguay. Han spilte hele kampen, og pådroseg også gult kort etter 62 minutters spill for en felling avAlvarez.

Jack Dunn kom inn og spilte de siste 19 minuttene. Deøvrige fire Liverpool-spillerne, Raheem Sterling, Adam Morgan, MattyRegan og Tyrell Belford, ble sittende på innbytterbenken gjennomhele kampen.

England tok ledelsen i siste spilleminutt avførste omgang, og økte til 2-0 13 minutter etter pause i 40 gradersvarme i Torreon.

Som gruppevinnere får nå England spille i det merlevelige klimaet i Pachuca i 1/8-finalen. Dette er stedet hvor despilte sine to første gruppespillkamper. 1/8-finalen spilles kommende torsdag, 30.juni, klokken 22.00. Hvem som blir Englands motstander i denne kampen er ikke klart ennå. Det blir enten treeren i gruppe B, som er Argentina, eller treeren i gruppe F, som blir enten Brasil, Elfenbenskysten, Australia eller Danmark.