England U17 åpnet med uavgjort

England begynte U17-EM med 2-2 mot Frankrike. Brad Smith spilte hele kampen. Adam Morgan byttet inn ni minutter før slutt. Raheem Sterling ubenyttet reserve.

England spilte 2-2 mot Frankrike i åpningskampen i U17-EM. Venstreback Brad Smith var den eneste av Liverpools trio i den engelske troppen som var på banen hele oppgjøret. Adam Morgan, Liverpools storscorer på juniornivå med 21 mål på 20 kamper denne sesongen, slapp til i det 71. minutt, men rakk ikke å komme til avslutning i de ni minuttene som gjensto av kampen. Raheem Sterling ble sittende på benken samfulle 80 minutter. Kantspilleren har slitt med en skade i oppkjøringen til mesterskapet.

Evertons Hallam Hope ga England ledelsen i det 8. minutt etter godt forarbeid av Manchester Citys Alex Henshall. Kun åtte minutter senere utlignet Frankrike. England gikk til pause med 2-1 etter at Crewe Alexandras Nick Powell fant veien til nettmaskene. Utligningen va rnesten et faktum idet 49. minutt, men Brad Smith renset unna på målstreken. Den franske spissen Haller fastsatte sluttresultatet til 2-2 i det 65. minutt. Englands landslagssjef John Peacock uttaler til thefa.com at poengdeling var rettferdig.

I den andre kampen i gruppen vant Danmark overraskende 3-2 mot vertsnasjonen Serbia. I neste gruppespillskamp venter nettopp Danmark for England. Oppgjøret spilles i Novi Sad førstkommende fredag, og Eurosport overfører direkte fra avspark klokken 15.00 skandinavisk tid.