England vant uten Carroll

Andy Carroll var ubenyttet reserve da England vant 2-0 mot Wales. Glen Johnson spilte 90 minutter. England U17 åpnet EM-kval med seier. Debut for Brad Smith. Sterling suspendert. Uavgjort for Ecclestons Charlton.

England vant 2-0 mot Wales i EM-kvalifiseringskamp i Cardiff. Andy Carroll ble sittende på benken hele oppgjøret. Glen Johnson fikk 90 minutter på høyre back. Englands mål ble scoret av Frank Lampard (str. 7.) og Darren Bent (15.).

Englands lag: 1 Joe Hart, 2 Glen Johnson, 3 Ashley Cole, 4 Scott Parker (13 Phil Jagielka, 89), 5 Michael Dawson, 6 John Terry (C), 7 Frank Lampard, 8 Jack Wilshere (16 Stewart Downing, 82), 9 Darren Bent, 10 Wayne Rooney (15 James Milner, 70), 11 Ashley Young.

Ubenyttede reserver: 12 Robert Green, 14 Joleon Lescott, 17 Jermain Defoe, 18 Andy Carroll.

England U17 åpnet EM-kvalifiseringens Eliterunde med å vinne 3-2 mot Nord-Irland U17 i belgiske Geel. Brad Smith spilte samtlige minutter i sin debut for England U17. Adam Morgan ble byttet inn i det 53. minutt. Matty Regan var ubenyttet reserve. Raheem Sterling var suspendert etter å ha pådratt seg to gule kort i forrige kvalifiseringsrunde. Målscorere for England var Blair Turgott (West Ham), Hallam Hope (Everton) og Nick Powell (Crewe). Ryan McLaughlin, som kommer til Liverpool til sommeren, bar kapteinsbindet for Nord-Irland og var på banen samtlige minutter.Neste kamp i gruppe 5 spilles mandag. Da møter England vertsnasjonen Belgia. For Nord-Irland venter Spania. Kun gruppevinneren går til EM-sluttspillet i Serbia.

Keeper Yusuf Mersin, som Liverpool hentet fra Millwall i januar, har sittet på benken for Tyrkia U17 i de to første EM-kvalifiseringskampene i Eliterunden. På torsdag ble det 0-2-tap mot vertsnasjonen Tyskland. Tyrkia slo tilbake med en 2-1-seier mot Sveits i dag. Siste gruppespillskamp er mot Ukraina tirsdag.

Utlånte Chris Mavinga har i noen dager oppholdt seg i Peru for to treningskamper med Frankrike U20. På onsdag vant Frankrike U20 3-0 mot Peru U20. Mavinga kom inn i det 57. minutt. I går vant franskmennene 2-1. Begge kampene er et ledd i forberedelsene til U20-VM senere i år.

På utlånsfronten startet Nathan Eccleston på benken for Charlton, men kom inn i det 76. minutt på stillingen 2-1 til Bournemouth. Kampen på Dean Court endte til slutt 2-2. Lauri Dalla Valle, som var en del av betalingen da Liverpool hentet Paul Konchesky fra Fulham, spilte 79 minutter for Bournemouth. Spissen er for tiden utlånt fra Fulham.

Oppdatert: 26.03.2011 18:01