Ennå ingen manageravklaring

Mangel på en langsiktig managerløsning skal være årsaken til at Roy Hodgson ikke er fjernet. Pressekonferanse som normalt i morgen.

Tidligere i dag kom det rapporter om at Liverpools eiere hadde Roy Hodgsons posisjon oppe til vurdering. Dan Roan i BBC skriver på Twitter at Liverpool FC ennå ikke har tatt en avgjørelse om managerens fremtid.

Roy Hodgson vil dessuten avholde pressekonferanse som planlagt klokken 14.30 norsk tid i morgen for å prate om FA-cupkampen mot Manchester United.

Tony Barrett i The Times skriver at mangelen på en langsiktig etterfølger er den eneste årsaken til at Roy Hodgson ikke er fjernet. Muligheten for å ansette en midlertidig manager er under vurdering av New England Sports Ventures. Dersom et slikt alternativ velges, bør Kenny Dalglish og Phil Thompson være aktuelle kandidater.

League Managers Association mener klubbledere må la være å gi managere skylden for svake resultater.
- Klubbformennene bestemmer hvem de ansetter og sparker, og når de gjør det. Statistikken viser at klubbene sannsynligvis kommer dårligere ut når de sparker managere. De tar færre poeng og er ofte dårligere stilt økonomisk på grunn av kompensasjonsutbetalinger. Kortsiktige løsninger fungerer ikke. Det er en ufattelig tro på at ofring av manageren, syndebukken, og innsette en annen vil snu rundt på klubbens prestasjoner, sier Richard Bevan, daglig leder i League Managers Association.