Enrique bekreftet klar

Liverpool FC bekrefter på sine offisielle nettsider at Jose Enrique har fullført sin overgang fra Newcastle United.

Enrique innrømmer at å signere for Liverpool har gjort dagen i dag til en av de beste i hans liv.

- Dette er en av de beste dagene i mitt liv. Jeg har kommet til en av de største klubbene, ikke bare i England, men i hele verden. Jeg er veldig, veldig godt fornøyd, sier spanjolen til Liverpoolfc.tv.

- Liverpool har vunnet mange ting, inkludert Champions League. De har utrolige spillere, og jeg håper å vinne ting her, legger han til.

- Nå ser jeg selvsagt frem til å skulle spille foran The Kop. Alle snakker om fansen her, og de er utrolige. Jeg ser frem til dette. Jeg håper å debutere allerede i helgen, men dersom det ikke går, kan jeg vente.

- Damien Comolli har fortalt meg at dette er en fantastisk klubb. I Spania er det et ordtak; «Når toget kommer, må du komme deg ombord». Dette er første gang en stor klubb har ønsket mine tjenester, og jeg måtte ta vare på muligheten. Jeg er veldig glad.

- Jeg er opprømt med tanke på de andre gode spillerne klubben har kjøpt også. Det viser at Liverpool har ambisjoner. Klubben brukte mye penger på Andy Carroll og Luis Suarez i januar, og i sommer har de brukt mye penger på andre spillere.

- Man kan se at klubben har store ambisjoner, og det er årsaken til at jeg kom hit. Jeg ønsker å vinne ting, og jeg tror jeg kan klare det her.

Enrique har gjennomført hele sommertreningen med Newcastle, og er klar til innsats umiddelbart.

- Dersom manageren trenger meg, er jeg klar til å spille. Jeg har allerede spilt for Newcastle under preseason. Jeg har ikke spilt i alle kampene, men 2-3 stykker. Jeg er i god form dersom manageren trenger meg. Jeg er klar til innsats.

- Min ambisjon er å vinne alt med Liverpool. Denne sesongen vil vi ikke spille i Champions League, så det er viktigst å forsøke å vinne ligaen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.